Zorgspecialist Grachtenloop 2022

Afgesloten Je kunt niet meer doneren of in actie komen

Zorgspecialist Grachtenloop 2022

Op vrijdag 24 juni 2022 vindt de Zorgspecialist Grachtenloop weer plaats. Een uniek hardloopevenement in Haarlem. Ieder jaar rennen zo'n 5.000 deelnemers langs de mooie grachten en door de binnenstad. In 2022 is [Buddies] van HandicapNL het goede doel dat aan de loop is gekoppeld. Ben jij deelnemer en wil jij je extra inzetten voor dit schitterende doel? Maak dan een eigen actiepagina aan en laat je sponsoren door vrienden en kennissen!

 

Wat is [Buddies]?

Maar liefst één op de twee jongeren met een handicap voelt zich eenzaam, 3x zo vaak dan hun leeftijdsgenoten zonder handicap. Om eenzaamheid tegen te gaan heeft HandicapNL het programma [Buddies] in het leven geroepen. Met zorgvuldige matching, training en begeleiding scheppen we vriendschappen tussen jongeren mét en zónder handicap. Hierdoor kunnen ze hun verhaal kwijt en doen ze samen leuke dingen. 

 

Kom in actie voor [Buddies]

Het [Buddies] project is volledig afhankelijk van donaties. Haal zoveel mogelijk sponsorgeld op voor jouw deelname aan de Zorspecialsit Grachtenloop of steun [Buddies] zelf met een eenmalige donatie!