100 km voor HandicapNL

Marianne en Christine

( Fysieke actie )

Opgehaald

1.238
61% bereikt van mijn streefbedrag € 2.000

Nog te gaan:

Hi, wat leuk dat je op onze actiepagina terecht bent gekomen!

Wij zijn Christine en Marianne, beiden zijn we werkzaam binnen de gehandicaptenzorg waar we werken met mensen met een Niet Aangeboren Hersenletsel.

Om ons in te zetten voor mensen die dagelijks leven met een handicap, hopen wij op 2 augustus de 100 van Leeghwater te lopen. Dit is een uitdagende tocht van 100 kilometer, die we met veel enthousiasme en vastberadenheid binnen 24 uur gaan afleggen.

Waarom doen we dit?
Omdat wij geloven in de missie van HandicapNL. Deze organisatie zet zich in voor een inclusieve samenleving waarin mensen met een handicap volwaardig kunnen meedoen. Ze bieden ondersteuning en creëren kansen op het gebied van wonen, werken, leren en vrije tijd. Met de opbrengsten van deze tocht willen we bijdragen aan projecten die de zelfredzaamheid en participatie van mensen met een handicap bevorderen.

Jouw donatie maakt een wereld van verschil! Met jouw steun kunnen we ervoor zorgen dat meer mensen de begeleiding en hulpmiddelen krijgen die ze nodig hebben en een zo zelfstandig mogelijk leven te leiden.

Help ons om een stap dichterbij een inclusieve samenleving te komen. Doneer vandaag nog en moedig ons aan terwijl wij ons inspannen voor deze belangrijke zaak. Elke euro telt en brengt ons dichter bij ons doel.

Samen kunnen we het verschil maken!

Met sportieve groet,
Marianne en Christine