Web Accessibility Live Amsterdam 2018 voor HandicapNL

Dit is de actie van Siteimprove i.s.m. Stichting Accessibility
Normal 87ea2feb4b93664ae5848aca3c489b29159f326b
van totaal € 5.000 (200%)

#WAL2018AMS

Na ons succesvolle event van vorig jaar delen we je graag mee dat er een vervolg komt. In samenwerking met onze partner Stichting Accessibility organiseren wij een tweede editie! Vorig jaar stond in het teken van inspireren en bewustwording, dit jaar zullen 'best practice sharing' en de toepasbaarheid van web toegankelijkheid centraal staan. Gedurende deze dag zal je o.a. inzicht krijgen in hoe andere organisaties werken aan web toegankelijkheid.

Er wordt aandacht geschonken aan hoe je jouw organisatie mee krijgt in dit proces en hoe je daadwerkelijk aan de slag kunt gaan. Dagvoorzitter Met trots kunnen we al de dagvoorzitter presenteren: Vivianne Bendermacher. Vivianne is founder van Techionista, een platform over vrouwen en technologie en regelmatig als expert te zien op het gebied van technologie en lifestyle bij RTL Boulevard. Ze is een veelgevraagde spreker en host en schrijft columns voor onder meer Technisch Weekblad. Kortom een spreker die met veel enthousiasme de dag aan elkaar zal praten.

Kaarten voor het evenement bedragen €74,95. De totale opbrengst van de kaartverkoop gaat naar HandicapNL; een goed doel dat zich inzet voor het bevorderen van toegankelijkheid. Hun slogan luidt "Iedereen eerlijke kansen". Wij vinden dit een prachtig streven en zetten ons hier graag voor in.

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.