Halve marathon voor HandicapNL

Rogier Van Velthoven
Actie is afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 125 (114%)

Ik zou graag wat terug doen voor studenten en mensen met bijzondere kwaliteiten die een steuntje in de rug verdienen. En ik weet uit eigen ervaring dat de mensen van HandicapNL met heel veel liefde en toewijding hun werk doen.

Een paar jaar geleden zocht ik een afstudeerstage, tijdens mijn zoektocht werd ik door een bevriende docent gewezen op een 2-daagse netwerk event in het Evoluon. Dit was tot de puntjes geregeld, zelfs met allergieen hield men rekening. Super. Het was een hele inspirerende 2-daagse. Eerst leerde je trucs die nodig waren om jezelf te verkopen, waarna je de volgende dag ging speeddaten. Dit speeddaten was in een heel ongedwongen setting, heel laag drempelige. Sommige mensen zochten er werk en andere een stage/werk ervaringsplek. Tijdens het speeddaten leerde ik een HR-manager kende van waaruit ik mijn afstudeerstage kreeg. Ik gun veel meer mensen met bijzondere talenten deze succesvolle speeddate momenten. Want iedereen verdiend een stage/baan/etc waarin hij/zij zich volwaardige deelnemer van de samenleving kan voelen. Daarom zou ik het leuk vinden als je een kleine bijdrage geeft van wat je kunt missen voor het goede doel.

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 20 14-09-2018 | 15:44 Goed bezig Rogier! Knap dat je bent gaan hardlopen en ook nog voor het goede doel. - Sandra
€ 5 11-09-2018 | 10:00
€ 5 09-09-2018 | 14:55 Ik ondersteun Rogier graag bij zijn doelen: meer bewegen, zichzelf uitdagen en anderen helpen!
€ 25 08-09-2018 | 08:20
€ 50 06-09-2018 | 05:47 Petje af voor Rogier!
Bekijk alle

Finish

19-10-2018 | 13:15 Het was een ongelofelijk warme dag. Maar ik heb de halve marathon na veel zweten uitgelopen in 2:01:17 sec. De streeftijd van onder de 2 uur heb ik dan ook net niet gehaald. Maar hoe dan ook ik ben blij met mijn resultaat.
Lees meer