Hendrik Jan waardeert enorm.

Hendrik Jan Ahles
Actie is afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 1.000 (15%)

Ik heb zelf een gezin opgegeven en wil dat ook anderen kunnen meedoen. Dit is hard nodig. Zelf was ik ook een gehandicapt kind en heb als zodanig de liefde en zorg van mijn eigen ouders mogen ontvangen.

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 10 06-07-2018 | 16:58
€ 50 06-07-2018 | 10:55
€ 15 02-07-2018 | 13:02
€ 10 29-06-2018 | 13:37
€ 10 19-06-2018 | 14:49
Bekijk alle

Hendrik Jan waardeert enorm

16-06-2018 | 08:23 Ik ben eigenlijk niet iemand die in actie komt. Dit keer maak ik een uitzondering en kom ik in actie voor al die ouders en verzorgers die voor de taak staan een kind met een handicap alle zorg en aandacht te geven die het nodig heeft. Velen doen dat gewoon met alle liefde en geduld die ze in zich hebben. Dat hoeven ze niet want er zijn allerlei voorzieningen waarvan ze gebruik van kunnen maken. Proffesionele hulp is in het algemeen prima, maar ontbeert vaak de betrokkenheid en de wil alles uit het kind te halen wat er in zit. Dus doen heel veel ouders en verzorgers het gewoon zelf en krijgt hun kind een warm plekje binnen het gezin. Nou, gewoon... Het vraagt heel veel liefde, geduld en energie om dit voor elkaar te krijgen. Ze hebben er letterlijk alles voor over en heel vaak is er geen ruimte meer voor hun zelf en de rest van het gezin. Vandaar de verwenbox, die wat mij betreft naar ieder gezin gaat met een gehandicapt kind thuis. Het mooie is dat ze er zelf niet om vragen. Nee ze krijgen het van ons, de familie, de buren, de vrienden, de hele betrokken gemeenschap. Wat vraag ik nu eigenlijk en wat bied ik aan?Ik vraag iedereen in mijn eigen omgeving mijn bericht door te geven, aan hun eigen familie, vrienden en bekenden aandacht te vragen. Als iedereen die achter staat een donatie naar vermogen doet krijgen wij het met zijn allen voor elkaar. Nu ben ik zelf gehandicapt. Bij mijn geboorte zijn een deel van de hersenen dusdanig beschadigt dat ik moeite heb alle zenuwprilkkels te verwerken en te interpreteren. Gelukkig zijn mijn verstandelijke vermogens niet aangetast en kan ik met een beetje hulp me heel goed redden. Nu ben ik enorm gezegend met een schrijftalent. Dat bied ik aan om mijn actie te ondersteunen.  Er is in totaal € 20.000,-nodig en ik heb me tot doel gesteld € 1000,- op te halen. Samen lukt dat ons. Ik reken op u. Hendrik Jan Ahles
Lees meer