Doneer je oude ICT aan HandicapNL

Handicap NL
van totaal € 3.000 (18%)

Steun HandicapNL met de restwaarde van je oude ICT apparatuur

Wist je dat bijna ieder bedrijf een plek heeft waar oude ICT apparatuur staat dat niet meer gebruikt wordt maar vaak nog wel waarde heeft?

HandicapNL kan de restwaarde van de oude hardware goed gebruiken. Denk aan oude beeldschermen, servers of netwerkapparatuur. Maar zeker ook aan mobiele en vaste telefoontoestellen. Alle materialen die een restwaarde bevatten kunnen worden gedoneerd. Hiermee lever je een waardevolle bijdrage aan eerlijke kansen voor iedereen. 

Doneer je oude ICT; lees hier meer!

Reiny Westerveld, eigenaar DeLaRey Trading:

“Bedrijven zien niet altijd dat de oude apparatuur die ze in het magazijn hebben staan nog een behoorlijke waarde heeft. Met onze actie ontzorgen we bedrijven, gaan we duurzaam te werk én zamelen we geld in voor het goede doel”

Deze ICT inzamelingsactie richt zich op bedrijven en organisaties die een flink aantal apparaten willen doneren aan HandicapNL. Particulieren verwijzen wij graag naar de gemeentelijke inzamelpunten voor elektronische apparaten.

Is dit hét moment om je magazijn op te ruimen? Meld je hier aan

Namens 2 miljoen mensen met een verstandelijke, fysieke of meervoudige beperking, bedankt!

 

PS een financiële donatie is ook welkom! wij zijn blij met iedere extra euro die wij hiermee aan onze missie kunnen besteden. Eerlijke kansen voor iedereen.

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 500 15-11-2018 | 12:44
€ 50 15-11-2018 | 12:42