HET GROTE KANJER TALENTEN GALA 2018

Brownies & downieS Hoogeveen
Normal 5e44ad29bb4bb6dd8520332b00a8fd28a946b8fd
Qr
van totaal € 100 (25%)

Een theatershow met kanjers van Brownies&downieS Hoogeveen in de hoofdrol! Voor hen een droom die uitkomt: optreden op een echt podium met echt publiek. Een onvergetelijke dag voor de kanjers en voor u, want u kunt daarbij zijn. Kijk op www.detamboer.nl en bestel toegangskaarten. Met kanjers worden mensen met een verstandelijke beperking bedoeld. Alles vindt plaats onder begeleiding van bekende en onbekende gastartiesten. De acts zullen worden beoordeeld door een vakkundige jury, maar stiekem is iedereen een winnaar. Het is een zinderende middag vol met verrassende acts en een hoog entertainment niveau. Een leuke middag voor jong en oud, met of zonder beperking! En dit allemaal gegoten in het thema: gala. De opbrengst van dit GALA gaat naar HandicapNL en wordt besteed aan theater KamaK. Dit is een theatergroep uit Hengelo, bestaande uit acteurs met een verstandelijke beperking.

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 15,50 18-11-2019 | 09:39
€ 10 27-12-2018 | 12:19
Bekijk alle

Voorbereidingen Kanjer Talenten Gala in volle gang

09-10-2018 | 09:51 Uit de Hoogeveensche Courant! https://www.hoogeveenschecourant.nl/nieuws/hoogeveen/551943/voorbereidingen-kanjer-talenten-gala-in-volle-gang.html  Hoogeveen - Ze gaan strallen zondag 14 oktober in theater De Tamboer: de cliënten van Brownies & downieS in Hoogeveen. De voorbereidingen voor het Kanjer Talenten Gala zijn in volle gang en de begeleiding tijdens de show is geregeld.  William Bossong van Mooi Wark speelt enkele nummers mee, evenals de band De Wethouders. De zangeressen Marieke Smid en Daphne Schenk begeleiden de vele nachtegaaltjes. Wie wil dansen krijgt hulp van danseres Simone Aron, die studeerde bij Dansacademie Lucia Marthas uit Groningen. Ook de jury is bekend. Bossong neemt samen met burgemeester Karel Loohuis van de gemeente Hoogeveen zitting, maar zij worden bijgestaan door een derde persoon. Wie dat is, blijft tot 14 oktober een verrassing. De presentatie wordt gedaan door een cabaretduo van Van Straat tot Laan. 200 kaarten verkocht Dat het een mooie show wordt, staat vast volgens Irma de Kruijf. ‘Het is onze taak om deze mensen te laten groeien, te laten zien dat ze heel wat in hun mars hebben en dat ze er mogen zijn. Toen ontstond het idee van het Kanjer Talenten gala. Zie het als soort van Knoopgala van Knoop in je Zakdoek, dat Paul de Leeuw presenteerde. De kanjers oefenen veel en hebben er onwijs veel zin in. Al ruim 200 kaarten zijn verkocht, dat zijn er iets meer dan de helft. We hopen echt op een uitverkochte zaal, dat verdienen ze.’ Kanjer Sharon Saptenno (26) uit Hoogeveen zingt het nummer Laura van Jan Smit. Niet zonder reden: ‘Een vriendin van me die Laura heette is een tijd terug overleden. Het is ter ere van haar.‘ Irma knikt. ‘Maar niet om verdrietig van te worden. Juist om blij te zijn.‘ Ook Danique Vlasveld (19) uit Zuidwolde treedt die middag op. ‘Ik zing het nummer Jij bent daar van Jan Smit en Kim Lian. Ik oefen veel voor de spiegel. Dan zet ik de muziek heel hard en zing ik mee. Dat gaat goed.’ HandicapNL Het geld dat wordt opgehaald die middag komt ten goede aan HandicapNL. ‘Alle artiesten en dansers werken kosteloos mee. Daar zijn we dankbaar voor.’ De kaartverkoop is gestart voor het gala op zondag 14 oktober. De organisatie hoopt op een bomvolle zaal. Het gala begint om 15.00 uur en wordt rond 17.30 uur spetterend afgesloten. Hoe? Ook dat blijft nog een verrassing. Kaarten: www.detamboer.nl. 
Lees meer