Insurance Cycle Tour 2018 fiets voor Gebaar van Waardering

Insurance Cycle Tour
Actie is afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 85.000 (11%)

Op 1 juni 2018 werd rondom Lisse de lustrum editie van de Insurance Cycle Tour gereden. Vanuit RTV De Bollenstreek werden routes van 55km, 85km en maar liefst 135km gefietst. De meeste deelnemers kwamen uit de verzekeringsbranche maar onder hen fietsten ook oud wielrenners Bart Voskamp, Mathieu Hermans, Maarten den Bakker en Kenny van Hummel mee. De Insurance Cycle Tour is een een geheel verzorgde dag van shirt tot catering en muziek. Iedere deelnemer betaalt hiervoor € 50,-- wat in zijn geheel naar HandicapNL gaat en besteed wordt aan verwenboxen voor gezinnen met kinderen met een beperking. Omdat zorgen voor een kind met een handicap zwaar is en nooit stopt. Zie www.insurancecycletour.eu

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 10.000 13-06-2018 | 10:10 Lustrum editie Insurance Cycle Tour fietst honderden verwenboxen bij elkaar voor ouders van kinderen met een handicap! Wij danken alle sponsoren voor hun bijdragen en alle deelnemers voor hun enthousiaste deelname.
€ 3,40 04-06-2018 | 14:52 contant ontvangen
Bekijk alle

Insurance Cycle Tour fietst honderden verwenboxen bij elkaar voor ouders van kinderen met een handicap

04-06-2018 | 14:59 Allround schaatser Patrick Roest overhandigde vrijdag namens de deelnemers van de Insurance cycle tour een bedrag van 10.000 euro aan HandicapNL. Onder de deelnemers waren onder andere voormalig topsprinter Matthieu Hermans en Kenny van Hummel, hij werd door het Franse sportblad L’Equipe uitgeroepen tot ‘slechtste klimmer ooit’ en droeg tijdens de Tour de France van 2009 met verve de rode lantaarn. Het geld gaat naar HandicapNL dat honderden ouders en verzorgers van kinderen met een handicap een verwenbox gaat overhandigen. Patrick Roest: “Geweldig dat de Insurance Cycle tour voor dit doel heeft gekozen. Het is een prachtig cadeau voor ouders die het enorm verdienen.” Behalve Van Hummel en Hermans waren ook oud Nederlands kampioen Maarten den Bakker en Bart Voskamp present. De laatste won meerdere keren een etappe in de Tour. Maar het draaide natuurlijk om de ruim 200 deelnemers uit de verzekeringsbranche vanuit heel Nederland. Tijdens de prachtige routes door de bollenstreek werden verhalen uitgewisseld en natuurlijk de nodige kilometers gefietst. De echte sportievelingen gingen voor de 135 kilometer. 60% burn outDe dagelijkse zorg voor een kind met een handicap is zwaar en stopt nóóit. 60% van de ouders van kinderen met een handicap heeft te kampen met een burn-out. Dankzij de opbrengst van de Insurance Cycle Tour kan HandicapNL in september honderden ouders en verzorgers van kinderen met een handicap verrassen met een verwenbox. Een doos gevuld met leuke en lieve verwennerijen als gebaar van waardering. Mensen in Nederland kunnen via de website www.gebaarvanwaardering.nl gezinnen doorgeven die een hart onder de riem verdienen.
Lees meer